salut imi pare rau pentru ce ti sa intamplat!nu este prea afectata masina,eu am avut un impact la o viteza mai mica,tot frontal,si masina a avut mai mult de suferit!multi km si bafta la modificari.
`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·
Collapse
X
-
multumesc oricum asta a fost in 2009 si masina mea nu a avut multe de suferit mai rau a fost la el , asta a fost singurul accident grav al meu si sper nici sa nu mai am , am mai avut unul cand mi-a spart oglinda si mi-a crapat plasticul ala al oglinzii in rest sunt fericitLast edited by user2000; 9 January 2011, 11:56.
Comment
-
-
Imi pare rau de incident !!
Dar dupa cum se vede tu ai dat cu coltul in ~jumatatea la cielo..de aia e a lui asa rau..de dadeai si tu jumatatea era si ta putin ~la fel !!
Dar observ ca e bara originala ca nu s-a spart !
Spor in continuare la modificari !
Comment
-
ala a fost singurul accident mai "grav" si am mai avut unul cand a parcat-o unul in mine si mi-a indoit putin usa spate si oglinda mi-a dat-o peste cap dar nu a fost mare smecherie bine ca nu am schimbat multe la ea din cauza asta in rest nu mi-a facut probleme .
voi va schimbati singuri uleiul ? din cate stiu busonul de la baia de ulei are o garnitura din alama stiti de unde pot sa-mi iau una (aventual ce dimensiuni are ca sa-mi fac rost de una ) ? aveau sa-mi fac schimbul si m-am cam saturat de service-uri , unde-ti iei teapa si daca schimbi un capac de roata .......... voi ce ulei puneti (nu mai vreau dacia oil pentru ca dupa 6k e negru ca noaptea ) si bujii ? as vrea sa-mi pun boch super plus a mai incercat cineva ? sunt bune de ceva sau tot de la dacia sa-mi pun ?
Comment
-
am mai facut ceva km si acum ca sa nu-mi ramana "my ride-ul " doar asa la smecherie mai pun e poza pleoapele le-am scos si o sa-mi mai iau o pereche ca sa o vopsesc in culoarea masinii , in rest mai nimic doar mi-am reglat farurile pentru ca erau dereglate de asta bateau asa de jos de nu vedeam decat la un m in fata masinii si am facut dechiderea portbagajului functionala si e foarte tareAttached Files
Comment
-
ca sa nu moara topicul am luat filtrele (ulei + aer ambele mann) , cheie de filtru din aia tip "oala" , cheie de buson facuta acasa de 8 mm (sunt curios daca se potriveste) cheie bujii , si mai raman : uleiul , ce ziceti de elf 5W30 (e cel mai ieftin 5W30 , 35 ron/l celelalte sunt 30 ron/l dar sunt 5W40 adica mobil 3000 si castrol edge 5W40 ) voi ce ziceti sa pun parca as merge pe castrol si mai este havoline 5W30 semisintetic deja stiu prea multe si nu ma pot hotara :S nu mai stiu nimic :| , lichidul de frana il schimb la service pt k nu ma bag , placutele de frana le cumpar in vara (ferodo premier fbd1871) si bujiile , alte poze nu prea ca azi a nins tare de tot si masina e murdara
Comment
Comment