`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salut imi pare rau pentru ce ti sa intamplat!nu este prea afectata masina,eu am avut un impact la o viteza mai mica,tot frontal,si masina a avut mai mult de suferit!multi km si bafta la modificari.

Comment

multumesc oricum asta a fost in 2009 si masina mea nu a avut multe de suferit mai rau a fost la el , asta a fost singurul accident grav al meu si sper nici sa nu mai am , am mai avut unul cand mi-a spart oglinda si mi-a crapat plasticul ala al oglinzii in rest sunt fericit
      Last edited by user2000; 9 January 2011, 11:56.

Comment

Sa fim realisti putin...a ta e asa putin sifonata fata de cielo pt ca l-ai lovit cu coltul nu cu mislocul protectiei.Nu e loganul chiar tanc.
        E bine ca ai scapat usor oricum!
        Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

asa e am avut noroc ca l-am lovit cu coltul armaturii de dupa bara si loganul daca ar avea tabla mai groasa chiar ar fi tac

Comment

mai vrem poze..doar e my ride nu?

Comment

sa nu mai zica nimeni ca loganu nu e tare la inpactbine ca nu o fost afectat radiatoru,si a mea a fost lovita in coltu ala dar mai usor doar putin spoilaru crapat datorita bari,si era si noua cu nr rosi.

Comment

urat incident...spor la treaba cu reparatul:|
                AdY_JmL_2015

Comment

pai... ce poze sa mai pun ... ? maine ii fac deschiderea la portbajag si reparatul nu a fost pe banii mei pentru ca nu a fost vina mea .. deci.. maine ca sa nu moara topicul si radiatorul a fost fisurat => schimbat
                  Last edited by user2000; 31 January 2011, 20:34.

Comment

bun venit colegule! nasol penru accident
                    vedeti ce inseamna piesa originala? bara din fata e indoita ci nu sparta, alea chinezesti se fac franjuri
                    lipsa text

Comment

Imi pare rau de incident !!

Dar dupa cum se vede tu ai dat cu coltul in ~jumatatea la cielo..de aia e a lui asa rau..de dadeai si tu jumatatea era si ta putin ~la fel !!
                      Dar observ ca e bara originala ca nu s-a spart !

Spor in continuare la modificari !

Comment

ala a fost singurul accident mai "grav" si am mai avut unul cand a parcat-o unul in mine si mi-a indoit putin usa spate si oglinda mi-a dat-o peste cap dar nu a fost mare smecherie bine ca nu am schimbat multe la ea din cauza asta in rest nu mi-a facut probleme .
                        voi va schimbati singuri uleiul ? din cate stiu busonul de la baia de ulei are o garnitura din alama stiti de unde pot sa-mi iau una (aventual ce dimensiuni are ca sa-mi fac rost de una ) ? aveau sa-mi fac schimbul si m-am cam saturat de service-uri , unde-ti iei teapa si daca schimbi un capac de roata .......... voi ce ulei puneti (nu mai vreau dacia oil pentru ca dupa 6k e negru ca noaptea ) si bujii ? as vrea sa-mi pun boch super plus a mai incercat cineva ? sunt bune de ceva sau tot de la dacia sa-mi pun ?

Comment

am mai facut ceva km si acum ca sa nu-mi ramana "my ride-ul " doar asa la smecherie mai pun e poza pleoapele le-am scos si o sa-mi mai iau o pereche ca sa o vopsesc in culoarea masinii , in rest mai nimic doar mi-am reglat farurile pentru ca erau dereglate de asta bateau asa de jos de nu vedeam decat la un m in fata masinii si am facut dechiderea portbagajului functionala si e foarte tare
                          Attached Files

Comment

Frumoasa masina, bafta la modificari...
                            Work is for people who don't have time to play golf

sigpic

Comment

multumesc mult

Comment

ca sa nu moara topicul am luat filtrele (ulei + aer ambele mann) , cheie de filtru din aia tip "oala" , cheie de buson facuta acasa de 8 mm (sunt curios daca se potriveste) cheie bujii , si mai raman : uleiul , ce ziceti de elf 5W30 (e cel mai ieftin 5W30 , 35 ron/l celelalte sunt 30 ron/l dar sunt 5W40 adica mobil 3000 si castrol edge 5W40 ) voi ce ziceti sa pun parca as merge pe castrol si mai este havoline 5W30 semisintetic deja stiu prea multe si nu ma pot hotara :S nu mai stiu nimic :| , lichidul de frana il schimb la service pt k nu ma bag , placutele de frana le cumpar in vara (ferodo premier fbd1871) si bujiile , alte poze nu prea ca azi a nins tare de tot si masina e murdara

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google